Sådan udløser du din virksomheds Internet of Things (IoT) potentiale!

Posted on Posted in Articles

Læs denne spændende danske IoT rapport, som giver et godt indblik i hvor langt danske virksomheder er i forhold til udlandet, eller hvor langt de ikke er, når det kommer til at integrere IoT løsninger i forretningen. Rapporten giver også konkrete anvisninger på hvordan virksomheder kan komme i gang med IoT initiativer.Du kan også tage fat i Airgate for et uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi kan vende IoT potentialet i din virksomhed, som kan føre frem til ’den gode IoT business case’.

Airgate er en IoT løsningsleverandør som hjælper virksomheder i gang, eller videre med eksisterende IoT projekter. Airgate rådgiver, og udvikler i dag IoT løsninger til en række danske virksomheder med global afsætning.

Airgate tilbyder end-2-end IoT løsninger, som binder maskiner og enheder sammen. Airgate kan levere alt fra, løsningsrådgivning og løsningsdesign, valg af kommunikationsteknologi og udvikling af HW/SW, til implementering, håndtering og drift af IoT løsninger.

Løsninger som skaber værdi, ved at forbedre arbejdsgange og processer, øger ressourcer til kerneforretningen, og som understøtter udviklingen af nye forretningsområder.

Læs hele rapporten på digital.di.dk

Læs evt. mere på: www.airgate.dk

3,061 thoughts on “Sådan udløser du din virksomheds Internet of Things (IoT) potentiale!

  1. I intended to draft you this little word just to thank you very much as before with your superb techniques you have contributed on this website. It was so unbelievably open-handed of you to grant without restraint what most people could have offered as an e book to end up making some bucks for themselves, precisely now that you might have tried it if you ever wanted. The pointers as well acted like the easy way to recognize that the rest have the same interest the same as my very own to figure out very much more with reference to this problem. I am sure there are thousands of more pleasurable occasions ahead for many who browse through your website.